Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Finn-Terät Oy
Y-tunnus: 0944187-3
Osoite: Juurakkotie 1, 37150 Nokia

Rekisteriasioista vastaava

Mikko Saarela
mikko.saarela@finn-terat.fi
0400 620 480

Finn-Terät Oy ylläpitää rekisteriä henkilöistä, jotka:

  • ovat lähettäneet yhteydenottolomakkeen finn-terat.fi-verkkosivuston kautta
  • ovat Finn-Terät Oy:n asiakkaita tai yhteistyökumppaneita.

Rekisteriin kerätään lomakkeella kysytyt ja asiakkaan itsensä antamat lisätiedot. Tietoja voidaan kerätään myös puhelimitse, sähköpostitse ja asiakastapaamisissa käydystä yhteydenpidosta. Rekisteriin sisältyviä tietoja käytetään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tiedot säilytetään luottamuksellisina eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Rekisteriä käytetään Finn-Terät Oy:n asiakaspalveluun, asiakassuhteen muodostamiseen, asiakassuhteen hoitoon ja palveluiden tuottamiseen.

Yhteydenottolomake täytetään Formstack-palvelun kautta (https://www.formstack.com), jolla on käytössä EU:n ulkopuoliset palvelimet. Tietoja käsitellään EU:n ulkopuolella tietoturvallisesti ja noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä EU:n ja Yhdysvaltain välistä Privacy Shield -ohjelmaa. Tieto kulkee salattuna.

Tarkastusoikeus

Sinulla on pyynnöstäsi oikeus saada tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettu, mistä tiedot rekisteriä varten hankitaan, mihin tietoja käytetään ja säännönmukaisesti luovutetaan.

Oikeus vaatia tiedon poistoa

Tietoja voidaan poistaa vaatimuksestasi tai asiakassuhteen päättymisen vuoksi.

Jos haluat lisätietoja rekisteristä, ota yhteys Mikko Saarelaan: mikko.saarela@finn-terat.fi